Over Natalia

Ik studeerde Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en rondde deze studie af in Leuven. Na het afronden van mijn studie ben ik werkzaam geweest als selectiepsycholoog bij het Ministerie van Defensie. Vervolgens heb ik jarenlange ervaring opgedaan als militair psycholoog bij de Koninklijke Landmacht en de Militaire GGZ. Hier heb ik gewerkt met cliënten met uiteenlopende psychische problematiek. Ook werd ik uitgezonden naar een van de missiegebieden. Daarnaast heb ik ervaring op gedaan bij civiele GGZ-instellingen.

Ik volgde de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut en relatie- en gezinstherapeut aan de RINO Utrecht en Amsterdam. Tevens volgde ik de opleiding tot EMDR Europe practitioner, BEPP therapeut en supervisor en leertherapeut bij de NVP. In het voorjaar zal ik ook sessies aan gaan bieden als Buitenpsycholoog.

In mijn eigen praktijk heb ik me vooral toegelegd op het behandelen van psychotrauma bij onder andere (voormalig) geüniformeerden. Tevens behandel ik overige verwerkingsproblematiek, angst- en stemmingsklachten, burn-outklachten en lichte persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast behandel ik als relatietherapeut paren bij uiteenlopende hulpvragen. Ook zijn collega’s in opleiding welkom voor supervisie en leertherapie. Tevens is er de mogelijkheid voor coachingstrajecten.