Contact

Natalia Heerooms
Psychotherapeut en systeemtherapeut
Nesdijk 20 H (De Berkeley)
1861 MK Bergen (NH)
Telefoon: 06 39 47 26 07
E-mail: info@nataliaheerooms.nl

Mijn werkdagen zijn momenteel maandag en dinsdag (de hele dag) en woensdagochtend.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen via telefoon of e-mail. Wanneer ik telefonisch niet bereikbaar ben kunt u een voicemailbericht achterlaten.

Bereikbaarheid met de auto

Volg vanaf de ring Alkmaar (N9, Martin Luther Kingweg) de borden richting Bergen. Neem afslag Bergen en rij via de Bergerweg naar de rotonde met de twee hoge roestkleurige objecten. Sla bij de rotonde linksaf de Nesdijk op.

Vanuit Bergen/Schoorl: sla bij de laatste rotonde van Bergen, met de twee hoge roestkleurige objecten, rechtsaf de Nesdijk op.

Sla op de Nesdijk vlak voor het bord ‘Eric’s Landwinkel’ linksaf, het terrein op. Door de week en op zaterdag en zondag mag alleen geparkeerd worden aan de linkerkant van het parkeerterrein. Vanaf 19:00 uur kunt u zowel links als rechts op het parkeerterrein parkeren. Voor 19:00 uur is de rechterkant van het parkeerterrein bestemd voor klanten van Eric’s Landwinkel. U kunt ook in de wijk tegenover de inrit of in het gras aan de Nesdijk links van de inrit parkeren.

Loop rechts van Eric’s Landwinkel het pad op. De Berkeley vindt u helemaal aan het einde van het pad aan uw linkerhand.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Neem vanaf treinstation Alkmaar bus 166 richting Bergen Plein. Stap uit bij halte Nesdijk. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar De Berkeley. Loop een klein stukje terug naar de rotonde en sla hier rechtsaf naar de Nesdijk. Bij het bord ‘Eric’s Landwinkel’ (links van de Nesdijk) loopt u het terrein en daarna de parkeerplaats op. Vervolgens loopt u rechts van Eric’s Landwinkel het pad op. De Berkeley vindt u helemaal aan het einde van het pad aan uw linkerhand.